Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/5/5/7/levenswonder.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Groeijaar


Een jaar (7 dinsdagen) op weg met dezelfde mensen en bewust worden van de transformatiekracht die werkzaam is in elk individu.

We maken met ons hart, adem en klank een reis doorheen de vijf elementen en hun krachten (die ook in de natuur werkzaam zijn): wat betekent dit voor je eigen adempatronen en klank, hoe kan je die voeden doorheen je leven, welke andere facetten in je leven er aan verbonden zijn (seizoenen, eten, activiteiten, energieën, kleuren...). Je eindigt het jaar met een persoonlijk profiel dat je zelf opstelt gedurende het jaar, gekoppeld aan de spiegel van de groep, met een 'plan' om je potentieel verder uit te bouwen op jouw maat.

Koen (arts) nam deel en vertelt: Het groeijaar bestond voor mij uit momenten van steeds opnieuw vertragen en stilstaan. Om vanuit die vertraging en stilte dieper contact met mezelf te voelen. Een noodzakelijke en eveneens confronterende ontmoeting met mezelf, ver weg van het lawaai van de voorbijrazende maatschappelijke mallemolen. Steven verstaat als geen ander de kunst om me mee te nemen voorbij al dit geraas. En een veilige omgeving te creëren waarin ik uitgenodigd werd om mezelf te tonen, en me niet te verschuilen achter een 'façade'. De aanpak van Steven is meesterlijk, open en speels. En een extra kracht zit in de eigen kwetsbaarheid die Steven aan de dag legt. Niet alleen 'meester' in woorden, maar eveneens een voorbeeld hoe hij zelf in zijn dagelijks leven geconfronteerd wordt met veranderingen en hoe hij daar mee omgaat. Uitermate boeiend en inspirerend...!

Wanneer: 7 dinsdagen van september tot juni.
Data: dit jaar is er uitzonderlijk geen groeijaar gepland wegens andere prioriteiten.

Prijs: 700 euro
Aantal plaatsen: 7 plaatsen.

Inschrijven via mail.

Je inschrijving is definitief na overschrijven van het bedrag op ons rekeningnummer.