Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/5/5/7/levenswonder.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Hart, Adem & Stem Driedaagse

Een innerlijke reis naar jezelf en jouw potentieel

Volgende datum: 8-9-10 december 2017 in Gentbrugge. (9u30 - 17u30)

De opeenvolgende dagen zijn een 'oase' waar je jezelf even aan toevertrouwt, omdat je kiest voor jezelf en jouw levenspad. Je verbindt je met de kracht en wijsheid die in jou ligt te wachten om ont-dekt te worden. Met als gevolg: jouw flow neemt toe, je komt meer in je kracht te staan, je voelt je meer gedragen door jouw hart, adem en unieke klank.
De drie dagen zijn een unieke reis doorheen mogelijkheden en krachten die ons hart, onze adem en onze stem voor ons in zich dragen. We maken een belevingsreis doorheen de vijf elementen (water (flow), hout (groei), vuur(bloei), aarde (zijn) en metaal (focus)) en laten hun kracht voor ons werken. Daarnaast laten we het groepsveld elk individu verder dragen dan waar we alleen kunnen of durven gaan.

Door drie opeenvolgende dagen, krijg je het 'quantumeffect' waarbij de ene sessie de andere bekrachtigt. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een sprong kan zijn in je denken, handelen en voelen.


“Wat ik heb ontvangen was boven alle verwachtingen. Ik heb mij nog nooit zo verbonden gevoeld met de aarde en nog nooit zo sterk de levensenergie waargenomen. Ik wist dat het er was en ik had er al ervaringen mee. Maar dit was boven alles. Het heeft me heel veel deugd gedaan en ik stond versteld van wat er mogelijk was op 3 dagen tijd. Dit is zeker een levenservaring die ik voor altijd zal meedragen.”
Pieter

“De driedaagse heeft voor iedereen heel veel verrassends in petto! Zing je graag, niet graag, wil je energie uit spreken halen in plaats van doodmoe te worden na een gesprek, wil je beter met je emoties om kunnen zelf, wil je terug gezonder in het leven staan,.. -> voor iedereen is deze driedaagse ongetwijfeld een meerwaarde in z'n leven!”
Evelien


Volgende aspecten komen elke dag aan bod:

  • Individuele sessies
  • Groepskracht
  • Groepsessies
  • Adem-oefeningen
  • Klank oefeningen
  • Bewustzijn rond je energie-beheer en de vijf elementen

De oogst van deze aanpak kan je lezen op de algemene pagina.

Prijs: 330 euro.

Max 8 personen. Inclusief syllabus.

Dit zijn altijd drie opeenvolgende dagen.

Inschrijven via mail.

Je inschrijving is definitief na overschrijven van het bedrag op ons rekeningnummer.