Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/5/5/7/levenswonder.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Jongeren

Kinderen en jongeren zien in hun essentie, talenten en kracht, laat hen groeien op een tempo dat me nog steeds verwondert. De fonkeling in hun ogen zien opflakkeren, daar doe ik het voor. In de meer dan 10 jaar dat ik als leerkracht met jongeren op weg was, gaven de leerlingen me de feedback een goede klassfeer te kunnen bouwen, zich veilig te voelen in de groep en écht gehoord in wie ze waren en wat hen aanbelangt of interesseert.

Eén ding is zeker: jongeren zijn de toekomst en ze zitten boordevol potentieel, dromen en verlangens. Ze dragen oplossingen in zich voor deze snel veranderende maatschappij met toch heel wat uitdagingen.

Ik geloof dat we jongeren beter preventief in hun kracht houden in plaats van hen eerst te laten ontsporen, zoals zoveel mensen nu bijvoorbeeld in een midlifecrisis, burnout of echtscheiding terecht komen. We reiken tools aan om op jouw unieke spoor blijven én je bewust te kunnen verbinden met de krachten die in jou wonen en jou willen dragen, zoals je bewustzijn, je hart, adem en stem, je intuïtie, ....

Deze talenten zetten we in op verscheidene vlakken: