Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/5/5/7/levenswonder.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Individuele coaching

Wens je tools om in je kracht te staan of blijven? Voel je jezelf soms te gevoelig voor deze wereld? Voel je dat er veel meer te ontdekken valt dan wat ons schoolsysteem je aanbiedt om een leven te leiden dat jou vervuld en gelukkig laat zijn? Wil je graag hulp bij concrete vragen (ik wil een andere regeling tussen mijn gescheiden ouders, hoe ga ik om met een vriend die stierf, hoe reager ik best op een situatie, hoe maak ik het goed dat de politie me betrapte op een overtreding van de wet...)

De tools die ik in de voorbije 25 jaar verzamelde, stel ik ter beschikking van jouw unieke levensreis zodat jij er uithaalt wat jij intuïtief voelt dat er in zit voor jou. We gaan aan de slag met jouw intuïtie, jouw concrete noden en verlangens. Waar jij dat wenst gebruiken we de intelligentie van je hart, adem en klankkracht (de basis van krijgskunst), bewustzijnstechnieken en meer. Daarnaast kunnen schema's als meervoudige intelligentie, linker en rechter brein, yin en yang en de vijf elementen je helpen meer helderheid te vinden. Alles gebeurt op jouw maat en jouw ritme.

Tarief: 60 euro/u