Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/5/5/7/levenswonder.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Scholen

Zingen verbindt mensen. Ademen vergroot de kracht in mensen. Bewust adem- en stemgebruik vergroot de vitaliteit en daadkracht.

Ik reik jongeren en leerkrachten praktische tools aan die dagelijks kunnen ingezet worden ter bevordering van

  • flow in de klas
  • leerkracht-leerling relatie
  • omgaan met stress
  • omgaan met elkaar
  • conflicthantering
  • omgaan met grote uitdagingen in ons leven (scheiding, sterfgevallen, pesten...)

Download hier de PDF met alle info en prijzen.

Jongeren willen zichzelf zijn

Jongeren willen zichzelf en hun relatie met de wereld ontdekken en begrijpen. Ze willen hun plek innemen. Bewuster ademen en een gezond gebruik van hun stem kan hen hierbij helpen.

Deze praktische oefeningen leren hen omgaan met emoties als stress, conflict, kwaadheid. Ze ervaren de rijkdom van hun unieke klank en de kracht die in elk individu aanwezig is.

Volwassenen kunnen met bewust adem- en stemgebruik een klas transformeren

Leerkrachten, begeleiders of verantwoordelijken hebben er alle baat bij om de impact van hun stem en adem beter te begrijpen. Je lichaam is de klankkast van je bestaan. Wie die bewust inzet, krijgt vanzelf contact met jongeren. Want zij zijn nog diep verbonden met deze natuurlijke krachten in hun leven. 

De begeleider die zijn adem en stem beheerst, straalt deze innerlijke rust en zekerheid uit op de groep.

 

Aanbod

 

Adem & Stem workshop

Inhoud: praktische oefeningen die onmiddellijk te implementeren zijn in dagelijks gebruik. Adem-, stem- en zang-oefeningen die het potentieel van elk individu vergroten en de harmonie in een groep bevorderen. Innerlijk leiderschap en teambuilding in één workshop.

Begeleiding: Steven Cnudde (adem-stem  & lifecoach).