Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/5/5/7/levenswonder.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Steven Cnudde

"Iedereen heeft een unieke trilling om de wereld te inspireren."

Ik ben gepassioneerd door alles wat een mens dichter bij zijn kracht brengt en ons laat openbloeien als een prachtige kleurrijke bloem. De tools die ik zelf vond op mijn levenspad en die me terug veerkracht schonken, zet ik nu in bij coachings en trainingen.

Ons hart, onze adem en onze stem zijn bijzonder krachtige tools die me antwoorden en oplossingen boden. Mijn kindertijd was een tijd van ontdekken, diepe verbindingen met vrienden en familie én rondlopen met heel wat vragen over hoe mensen met elkaar omgaan. In mijn pubertijd kreeg ik grote uitdagingen: op mijn 15e ontdekte ik dat mijn moeder alcoholverslaafd was en op mijn 17e voerde ik mijn vader naar psychiatrie. Mijn vader stierf toen ik 19 was, en mijn moeder 8 jaar later.

In het boekje 'Elidora ontwaakt uit haar droom', een fantasieverhaal, bundelde ik mijn ervaringsgerichte oplossingen en inzichten uit mijn leven. Daarnaast ben ik ook auteur van 'Het wonder in de dood', dat een reële terugblik op mijn levenspad biedt.

Sinds 2006 coach ik mensen en groepen via de methodieken die ik verzamelde in allerlei trainingen. In 2000 startte ik met de opleiding aan de Ecole Wilfart (FR)Andere opleidingen die ik volgde zijn Aikido (Ai-ki-do, weg van harmonie), Reiki I & II, Tachyon Holistic Wellness, Tachyon Vertical Reality en meridiaan chi kung.

Ik bouw mee aan een wereld waarin mensen meer kunnen ademen door co-creatie van o.m. Harteklop muziekschool. Vernieuwing in de scholen ligt me ook nauw aan het hart. Ik droom van scholen waar hoofd, hart en buik meer in balans mogen blijven, zodat adolescenten meer zelfkennis, zelfvertrouwen en veerkracht ontwikkelen in hun schoolloopbaan.  

 

Bomen en bloemen kijken me aan

ik voel me uitgenodigd even zuiver en rechtop te staan

diep geworteld in mezelf