Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/5/5/7/levenswonder.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Teambuilding

Teams vinden voordeel in

  • heldere communicatie
  • flow in elk individu die meer flow in het team brengt
  • meer daadkracht in elk individu
  • communicatie die energie genereert in plaats van uit te putten
  • verbinding vanuit harmonie

De krachtpunten van het individu en de groep kunnen in kaart gebracht worden, want 'je zingt zoals je leeft'. Een hoge stem, een lage stem, een ingehouden stem, ... vertellen een verhaal over het (wel)zijn van ieder mens. Wie bewuster ademt en zijn natuurlijke stem kent en gebruikt, is aanweziger binnen zijn of haar team.

Een sterk team bestaat uit sterke individuen die hun eigen flow voelen en volgen en verantwoordelijkheid nemen voor hun aandeel, vanuit verbinding met het geheel. Deze seminaries brengen elke deelnemer dichter bij zijn kracht en flow en vergroten zo de draagkracht van het hele team. Het team ervaart in deze seminaries de kracht van verbondenheid. Ze ontmoeten elkaar in authenticiteit. Dit seminarie samen be-leven zorgt voor een natuurlijke teambuilding die de waardering voor elk teamlid vergroot. Ontwikkel tools om beter om te gaan met stress en conflict. Ervaar dat iedereen een grootse stem en grote kracht heeft en leer elkaar beter begrijpen om vlotter samen te werken. Hoe groter de transparantie binnen een team, hoe minder conflict er zal zijn.

Interesse voor jouw team? Neem contact op en ontvang een gratis offerte.