Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/5/5/7/levenswonder.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Vreugde en verbinding tussen ouder en kind

Spelen, groeien en bloeien…
Tijdens deze workshopdagen laten we de vreugde en de verbinding tussen jou als ouder en je kind groeien en verstevigen.

Op het programma staan speelse activiteiten waarbij jullie elkaar echt kunnen ontmoeten. Je krijgt als ouder inzicht in de dynamiek die speelt tussen jou en je kind. Je leert ook op welke manier je elkaar kan positief versterken en hoe je jouw kind het beste kan bereiken om in contact te blijven. Je krijgt inzichten in hoe je met uitdagingen in het dagdagelijkse leven kan omgaan.

Soms worden we in het dagelijks leven overspoeld met uitdagingen, raken we verzeild in routine en verliezen we onze focus op wat echt belangrijk is.
De band tussen ouder en kind vormt het fundament om te groeien en is de basis van ons zelfvertrouwen. Het zorgt voor een veilig gevoel om te vertrouwen op onze eigen krachten.
Het worden twee intense dagen waarin we samen ontdekken, samen spelen en samen lachen, waardoor we bewust worden van de grote kracht die in elk van ons zit.

Het volgende weekend gaat door van zaterdag 3 november om 10u tot zondag 4 november om 16u30.

Praktische informatie